ABOUT ME

Suatumasa sebab hal berlaku semua pun dah lepas. Zaman tok kadok punya cerita pun ada.

 Takako sebab dulu-dulu suka sangat Takako Uehara. Terpengaruh dengan lagu-lagu Jepun yang aku pun tak faham apa diorang nyanyi :S

Aku tulis ikut mood. Bile baca balik, entah apa-apa pun ada. Ape benda la yang aku merepek dan publish nihhh aku pun macam. Eeeeeeee.. Itu pun nak tulis ker? Dang!

Post kebanyakannya tentang diri, keluarga, kawan-kawan dan apa yang berlaku dalam kehidupan seharian.

Happy reading~

3 thoughts on “ABOUT ME

  1. Cite2 kat blog ni semua happy2…tu yang syok.. sesuai baca dikala kepala berserabut.. keep on blogging and most importantly, update with new happy2 stories and sure you will more visitors.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s