Posted in Uncategorized

First sem, done

Hari ni MC. Lemau seh. Doktor cakap demam, tapi tak rasa pun demam. Yang rimas ni, selesema batuk tak stop2. Sabar je lah. Ngam2 lepas final exam, terus demam. Perghhh. If buat demam masa final, memang sedih habis. That week memang pack giler. Lepas balik kerja at 9pm terus sambung study group. Tak fresh dah. Mandi dah expired. Tapi nak buat macam mana. Kalau balik rumah terus, pastu study sorang-sorang, baru dua tiga page, confirm tido.  Anyway, pressure exam takla seteruk masa ACCA. Tapi bila tengok kawan-kawan lain semangat bagai, takkan la nak dok diam je kan. Semua commit giler2. Power2. Hopefully boleh stay with the same people sampai habis. Almost every week jumpa, tapi mana nak sempat borak2. Masa lunch je la pun. Ni takde la nak lepak sebelum selepas kelas macam dulu. Anyway, sambung MBA ni interesting walaupun penat. Sebab banyak benda baru belajar. Pastu banyak discussion. More on open ended questions yang tak ada betul salah. Tapi sebab kerja, penat jugakla. Takpe sacrifice kejap je pun. Pejam celik, ni dah habis satu sem. Weekend ni nak balik kampung. yeheayyy. Nak makan banyak-banyak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s