Posted in Health conscious

Sebulan MC

April 2016. Whole month tak hadap jem. Super cool huh. Alhamdulillah. Seronok guling-guling. Just stay at home, makan, main ps3, tidur, tengok laptop, baca buku. Kerja cuma 2% jer.

Sempena minor operation that day, doctor advised me to have a good rest. Paper nak table pun kene extend to May. Lega sangat.  MC dengan tenang sekali.

Dalam fikiran macam-macam la. Taknak MC lama sebab rasa tercalar reputasi. Muda-muda lagi dah tak berapa sihat. Huhu. Camana niiiiiiiiiii. If i am the boss, i dont like my staff cuti lama-lama. Kan kan kan?

Exercise langsung tak boleh lagi. Boring giler. Geram bila tengok post-post yang aku follow kat instagram. hmm. bila boleh exercise ni? swimming pun tak boleh? arrghhh. lemak-lemak semakin gembira dengan jayanya. blurgh.

For the next follow up, nak tanya doctor lagi sekali. I’ve gotta best doctor ever. Although the facilities at that hospital tak secanggih hospital lain, but the service so much tip top. The nurses semua baik-baik. Melayan je la karenah semua pesakit although ada few nurses yang emo-emo. Sokay. Diorang penat kerja berdiri berjam-jam hadap memacam manusia. Oh the best part is…i love the cafeteria. Ada macam-macam weh. Sedap pulak. Bahaha. Ingat makan jer kan?

Kan dah tak boleh itu ini, nak pergi holiday pun terus terbantut. Hmmm.

 

xoxo

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s