Posted in Uncategorized

Be calm

Off day hari ni. Sengaja minta cuti kononnya nak rest setelah penat pergi JB. Sekali.. Trip kene cancel. Sebab masa on the way at senawang area, kereta dah kene langgar from behind. That SUV tak sempat brake. I can predict, but cant do anything.

Kesian kereta. Alhamdulillah me and hubs are fine. I knew farihan wasnt reckless. Dia lagi berhemah masa drive. But sometimes dia suka test power kereta tu. Tapi boleh kira berapa kali.

We were on the middle lane. See. Nak laju macam mana. Kiri kanan memang banyak kereta. Benda nak jadi. Kalau bukan kita langgar orang then orang langgar kita.

Sedih sebab dah lama tunggu this trip. Dah tak ada rezeki. Rasa guilty sebab tak dapat attend wedding mi. He and his parents datang both reception kat perak dengan shah alam. Lagi laaaaa sedih.

I dah schedule the date. Lucky. If not burn la. Sebab dah paid earlier. Jb, we will return ok!

image

Semua kene tukar baru ye bang.

Adios.

Semoga kita semua dibawah lindunganNya selalu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s