Posted in Happy Family

Short break. And its worth!

Such a relief when I met my parents. Although sekejap, tapi cukup membahagiakan. Bawak mak pergi IKEA. She shops. Me too🙂 Brought her to one of my fav makan spot. She was happy, so do I. The food kena dengan taste mak. Yeay!.

Adan and Eain also accompany us. Mak bertenaga. Jalan tak berhenti kat IKEA. Eain dan pening sebab ramai orang. I pulak, kalau ikutkan hati tak larat nak jalan lagi. Nak balik dah. Syukur Alhamdulillah, mak sihat, boleh jalan banyak. Kesihatan itu satu nikmat yang tak terhingga.

Abah? Rileks kat rumah saja. Being him, prefer lepak chill macam tu. Tak sempat nak bawak dia pergi dinner pun. Kepenatan.

Thanks hubs sebab sabar banyak. It was unplanned. Jadi, rasa guilty. Konon nak breakfast. Terus sampai lewat petang. I masak nasi ayam for him. Tapi, macam tak berapa kick. Second time selalu macam ni tau. Mencik ah!. Sokay, nanti try cari resepi lain. Daaa. Nak balik nak pergi makan kat Tea Pot Daily. Lapar baq hang. Sebab hujan lebat, perut kriuk kriuk.

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s