Posted in Uncategorized

Let’s start our journey to shape up ok?

image

Dah beberapa hari tak gerak banyak. 3 hari kat kuantan makan ikut sukati. Dah la duduk berjam-jam sebab ada workshop & discussion. Ranap habis diet. I cant resist.

Makan ikut tekak, dah tak pikir untuk masa depan, walhal dah tahu padah dikemudian hari.

Kita mulakan balik jawbone journey kita ok?

Hari ni skipping je pun. Penat gils.

Siapala yang cipta skipping ni. Susah betul

Itu la kata-kata hubs. Hellooooo. Dulu masa kecik-kecik bukan main terror kan?

Sekarang dah tak ingat macam mana pulak. Yang tak leh blah siap kene cari kat youtube “how to skip”. Haha. Yang tu, i can teach u tak payah nak google bagai ah :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s