Posted in Take A Break

His Queen

Group Finance Annual Dinner | Nexus Bangsar | 21 August 2015

wpid-img-20150821-wa0041.jpg

wpid-img-20150821-wa0043.jpg

I won the Best Dress. Hubs buat tak heran je. Dia cakap dah boleh agak. Macam tak caya jer sebab ramai yang lawa-lawa. Diorang siap sewa costume. Pakai macam-macam aksesori atas kepala. They said I kat ofis biasa-biasa jer. Haha. Memang comot selekeh je kadang-kadang. Dengan cermin mata besarnya kan. Dengan flatshoes jer. Tak stylo langsung :O

4 kali pergi Brickfields. Ingatkan takkan pakai baju ni sebab kain dia singkat. Nasib baik sempat alter. And the tailor buat ngam-ngam je. Memang kalau berisi sikit, langsung tak boleh pakai terus. Payah giler nak sarung pun -.-

We stayed at Pullman Bangsar. Sebab tak nak balik Shah Alam on Friday. Jem takyah nak hadap. Thanks sebab layankan je la I ni #spoiledwifesometimesonly

IMG-20150822-WA0006

IMG-20150822-WA0025

IMG-20150822-WA0053

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s