Posted in Mrs' journey

Kitchen Closed

Pagiiiiiiiiiii. Yay! Its Saturday. Woooooo. I’d slept at 2am lepastu bangun at 4am and tak boleh sambung tidur lagi. Bila ada benda yang fikir lepastu takde solution nak buat, so…macam mana yer.

Have i move on?

Have i accept everything?

Have i confident with my current situation?

Have i do the best to fix things?

Have i?

I couldnt forget things that happened before. Tapi tak semua yang kita plan kita dapat. Ayat bermotivasi nak letak-bubuh-campak berbakul-bakul memang boleh. Kekadang bila mood tu tak terkawal, diri ni jadi emo tak tentu pasal. Dah tak ingat dah la ayat-ayat positif segala bagai.

Sampai bila nak macam ni? Sampai things turn to be great?

Tapi bila??

I did questioned why me? why me?

Lain orang lain dugaannya. yah yah….

Lagi beberapa hari nak balik kampung. Tak sabar. So weekend ni nak kemas rumah dan laundry. Masak ngelat sikit boleh?. Hari ni pergi rumah Adan. Esok pegi rumah mak. Ngehngehngeh.

Abis tu…Kari kepala ikan  amacam? Postpone lepas raya kot😛 Hubs asked me to cook kari kepala ikan. Hellooooooooooooooo. Tu request yang dah up sangat. Semalam dah mintak resepi kat my indian friend sebab dia yang selalu masak kari. Haha. Tunggu la hubs beli kepala ikan, anddddddddddd of course i’ll cook for him. Bahhhhh. #syurgabawahtapakkakisuami

Isnin dengan Selasa amacam? Isnin beli kat Mahbub. Selasa call Dominos. Dapur kita tutup awal sikit untuk masak makanan berbuka😛 Kuih raya kene buat. Tak siap lagikkkk. Selasa malam chowwww.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s