Posted in Mrs' journey

MeNu

Tomorrow there will be few guests yang akan datang rumah untuk berbuka. My weaknesses ni memasak. Just pray food tu menjadi la. Kan tak boleh nak rasa whether cukup masin ke tak, cukup masam ke, cukup manis ke. Eh, tapi if I can taste pun, I don’t think I believe my taste buds. LOL. I only can give hubs to eat whatever I cook. Kat orang lain, ermmm.. kalau boleh, tak la. Sebab nanti kesian diorang, makan tak berapa kan. Kan kalau nak bagi tetamu kene bagi yang elok, molek dan sedap-sedap. That’s the rule of thumb yo!

Menu for tomorrow will be Nasi putih, ikan siakap stim, sotong goreng tepung, kerabu mangga, tomyam seafood dan telur dadar if sotong tak ada. Air will be air honey lemon kot. Dessert buah or agar-agar merah yang tak manis tu. haha.

Rumah tak kemas lagi. Since hubs cuti, I do ask him to vacuum and mop. Entah la dia buat ke taaaaak =_= Bagi tahu semalam je. And pagi ni diam-diam je tak remind lagi. Kekekekeke.

Petang nanti pergi beli barang-barang basah lepastu tapau nasi kerabu kat stall yang betul. Ngelat masak today. Huahuahua. Esok seharian kot kat dapur. Dengan nak buat kuih raya bagai. Sempat ke hahhhhh????

wpid-dsc_0117.jpg

Kan berbuka puasa kat Concorde on 1st July. Disappointed betul with the food. I do have some expectation jugak since bayar RM118 per paxx. But it’s okay la. Tak pergi lagi next year. T___T

Oh hubs, I need to tell you something, I really really really really really really like you!! #25monthsandstillcounting

I will buat kuah kacang for you masa bulan puasa ni ok!. hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s