Posted in Uncategorized

Ramadhan Kareem

Alhamdulillah bertemu lagi tahun ini. I was so excited waiting for this VERY SPECIAL month although few days before, memang sangat down. I feel so depressed. Blame on the hormones pills. Haha. Cant control my emotions tho.

Puasa tahun ni, I don’t have any plans to go to bazaar walaupun ada banyak kat Shah Alam. Wanted to cook a simple dish for me and hubs. Then, pegi terawih sama-sama. Lepastu, detim kat kedai kopi pekena apa-apa yang teringin. Masa moreh, tak boleh nak melantak lagi kan. So, dessert ke, drink je ke should be enough.

Sahur is a must. Bukan nak beria sangat.

Semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelumnya.

Selamat menjalani ibadah puasa😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s