Posted in Uncategorized

One size bigger

2 minggu lepas, went to The Gardens sebab hubs nak cari seluar kerja. Anddd we went to this favourite shop untuk tengok if ada yang berkenan. Lain yang dicari. Lain yang jumpa dulu. Huahua. Dia dah dapat apa yang dia nak, i pun sibuk nak jugak.

Nak seluar jugaklah. Khakis cun tapi tak suka the cutting pulak. Okayla…okayla..jeans la heh.

I tried this one size and i showed him. He said ok.

Hmmmm..But i think better try another one.
“Can i try one size bigger?” i asked the promoter.

Bila dah pakai, i feel moreeee comfortable. Haha. I want this size la. I said to hubs.

Dia geleng kepala… “Take the previous one.. yang mula-mula try tadi”..

Apakah?
Kenapa tak boleh beli saiz besar sikit? Alaaaaaaa..Satu saiz je pung.
Boleh la..boleh laaaaaaaaaa..
Tak bagi jugaakk =.=

Paham paham. Nak kene reducekan berat supaya boleh fit with that jeans. Nampak tak permainan dia? Ekekeke.

Still, i took the one yang hubs suggest🙂 Demi nak pakai dengan selesa, i will exercise more.

I wanna look good infront of him!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s