Posted in Uncategorized

while i’m typing this….

Dah hujannnnnnnnnnnnnn.. actually now time lunch. and I tak keluar pun. Sebab, harini ada bawak bekal. Roti spread dengan butter jem dan juga pisang. Normally hubs yang bawak bekal tapi hari ni I join sekali. Sebabnya… GST la ni. Eh tipu. Sebenarnya, I malas nak keluar menapak to another building. And just wanna be in the office dan baca buku. Sounds poyo tak? Sebab bila balik.. memang liat la nak baca. I only read few pages, lepastu terlena. Teruk betul.

I perlu bawak bekal selalu for lunch. Kan? Sebab I akan bosan makan benda sama setiap hari, maka I will rajin la prepare a night before. So, good for him also. Next week punya menu macam chicken sandwich, egg sandwich, beef wrap, chicken wrap. siapppp.. another day (Friday), dia pegi makan kat mamak NZ.

NIZMH going to London with her hubs, her mom and mother in law. Siap tanya nak pesan apa-apa ke tak. The first thing dalam kepala otak ni nak pesan handbag. but but.. sokay. I have no reason to reward myself. Belum 55kg lagi. Cis. Pandora dah la eh. Since she’s super duper crazy dengan Pandora ni, of course dia pegi kedai tu. Dah tau nak pesan barang pada orang, so I think..I just pesan barang yang dia memang sure nak pergi beli. Bingo! Dia tak pening dan tak susah. Plus, ringan dan senang nak bawak. Dah tengok dah tadi. Tadi dah ukur. 15.5cm jer panjang bracelet. Aci tak kalau beli 4 bracelets? I prefer bracelet compare gelang. add on, charms sikit? Sebab tadi tengok website Pandora lepastu terpedaya. Aishhhhh.

Nak sambung baca buku. daaaaaa

Hari ni hujan start awal. Harap-harap federal tak banjir macam semalam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s