Posted in Monologue

April 1st

Since pindah Shah Alam, the food memang toksah cakap lah..its heaven. Sebut jer nak makan apa, semua ada. And the price ok jugak.. Depends kedai mana la kan. Compared to before, nak makan kat kedai pun, kene bayar parking RM4 per hour. Ceh. Ye ye..Tekak melayu.. nak juga nasik campur, mee bandung, popia SS Ali. Kat KL, memang payah. Kalau ada pun, mahal seh.

Anyway, bab makan memang best la kat Shah Alam tapi perjalanan pergi balik ofis tu.. Seriously memenatkan. Although I jadi co-driver jer. Tengok kereta banyak-banyak pagi-pagi. Serabut ah. Maka, selalulah dok terbayang rumah sebelum ni. huhuhu.

Hari ni 1st April.. Happy monthversarry.

Happy GST. Yucks.

Barang semua naik bermula hari ini. BRAVO!

2 thoughts on “April 1st

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s