Posted in Uncategorized

Snooze

Hari ni bangun lambat sebab snooze jam beberapa kali. Oh my. Rasa malas tak nak pergi kerja. Boleh? Takde motivation sangat. Uwaaaaaaaaaa.

I asked hubs whether dia nak pergi ofis ke tak. If dia nak work from home, at least I can drag my sleep time some more. Alaaaaaa. Dia nak ke ofis pulak. Booooo. I thought if he slept late last night he will wfh. I am quite bad today sebab semalam dah janji nak bawak bekal for him today. Since I dah snooze beberapa kali, memang tak sempat la. We have to leave our home 6.45. This week cuti sekolah, so federal a bit okay. Pagi tadi keluar 7 o’clock.

Anyway, I like to carpool with him. Masa pergi dan balik, its a time for us to chit chat. Memang tak dengar music. Sebabnya… I dah rosakkan radio. Hahahha. Sorry. Tak sengaja ok! Have no choice, memang dua-dua potpet pot pet la sepanjang perjalanan. Ada hikmahnya bila radio rosak. pfffttt..

Apa yang nak highlight kat sini ialah… I tak disiplin. Baca buku je lebih. ‘No excuse’ bagai. Realitinya, inilah yang terjadi. Ceh. So esok, I will wake up earlier. Bye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s