Posted in Life Story

Look down

Visit my ex-boss semalam. Ayah dia admitted kat ICU. And dia ulang-alik hari-hari ke HKL dari KJ. Semalam, hari ke-10. Sampai dia pun jatuh sakit. Badan penat sebab rushing sana sini. Now, dia dah ok sikit. Kerja pun tak pergi dah beberapa hari. Till dia decide masuk ofis beberapa Rabu ni. Schedule pergi hospital during lunch. Sambung kerja, then balik lambat dari waktu biasa.

Duduk diam sorang-sorang lepastu terbayang, macam mana la aku nanti bila tua kan? I really hope tak susahkan orang. Harap-harap la dipermudahkan semuanya.

Malam tadi tengok Majalah Tiga. Pasal Caliph Buskers. They stayed at Brickfields. Jalan yang aku hari-hari lalu last year masa nak balik rumah. Sana memang banyak OKU. Kereta pun bawak slow je that area.

Lucky I am sebab sempurna.

Tu pun selalu nak mintak itu ini. Bila tengok diorang susah cari rezeki, Allahuakbar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s