Posted in Uncategorized

Emo

Dah few days emo semacam. Since dari weekend lagi. Dari satu benda ke satu benda. Bukan besar sangat pun, tapi terasa menusuk jauh ke dalam. Selalu tak macam ni pun. Selalu boleh je tak kisah. Ah. Sebenarnya dok fikir benda lain. Tapi bila benda lain yang pop up, ha terus la sentap macam apa jer. Dah tak boleh nak control dah. Nak blame orang lain bukan dapat apa pun. Last sekali, blame la diri sendiri. Sedih ok. Konon tak kisah. Konon! Harap-harap semua akan bertambah baik.  Mana ada life yang penuh warna warni sepanjang masa kan? #iwish

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s