Posted in Health conscious, Mrs' journey

Free

wpid-screenshot_2015-01-06-12-27-31.png

Received this email from my doctor. Actually she’s the second doctor. Alhamdulillah. No more Princecourt bebeh. I am free! Totally free. No more worries. No more kecut perut bila nak jumpa doctor. No more sleepless night. No more tangan bengkak-bengkak sebab amik darah untuk test.

So, malam ni boleh celebrate. Yeay!!!. Hubs said no need to cook tonight sebab nak pergi Pasar Malam.

I prepared breakfast and lunch for him. Dia selalu suka nak aku masak. I know my MIL pandai masak macam-macam, sedap pulak. She loves to cook and then makan sikit jer. I am totally opposite. Totally guys! I hate cooking😥 But I love to eat A LOT!

Macam mana la nak bagi suka masak ni? Macam mana? Can u imagine I have to wake up super early sebab kene keluar rumah awal due to federal yang sucks giler siang malam. Memang la bukan nak prepare macam-macam. Tapi tapi… its not easy kau nak buat benda kau tak berapa nak gemar setiap pagi. Mencabar ok.

Bila bagi dia bekal kan.. I asked him whether dia makan tak? Macam pagi tadi bekalkan dia burger. And he whatsapp cakap dah makan burger yang isteri buat. Sedappp..

He’s lying sebab nak sedapkan hati isteri. Sebab bila I eat mine, tak sedap mana pun. Bahahha. Pity him kan. Bila grill memang taste nya gitu.

Tu je la penguat semangat untuk masak selalu. Tskkk. I’ll make cooking as my habit. Nanti lama-lama tak de la rasa liat sangat. Haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s