Posted in Uncategorized

Overly Attached

Tomorrow will be your last day in the office. Am gonna miss you badly.
Dah overly attach

You’s more than a friend to me, more than a bestfriend…

😦
😦
😦

I am sooooooooooooooo saddddddddddddddddd.
But at the same time, i am very very happy for you.

You’re the bubbly one that always make my day

Mana nak cari orang yang masak sedap-sedap lepastu pack kan breakfast or lunch untuk kau
Mana nak cari orang yang kalau kau tengah serabut, dia la yang calm kan kau
Mana nak cari orang yang bila sedih lepastu bila tengok dia buat perangai bangang terus buat kau happy
Mana nak cari orang yang kalau nak balik, kene tunggu untuk balik sama-sama
Mana nak cari orang yang kau boleh request lagu lepastu bila dia balik, dia cari notes lepastu nyanyi sambil main gitar
Mana nak cari orang yang kau boleh harap bila kau kelam kabut tak tahu nak buat mana satu dulu
Mana nak cari orang yang selalu backing kau
Mana nak cari orang yang jujur dan tak bermuka-muka
Mana nak cari orang yang kau tahu dia memang betul-betul ikhlas bila dia buat sesuatu perkara untuk kau

wpid-dsc_3008.jpg

Arghhhhh…
Sehari, 8 jam dengar suara dia..tengok muka dia..
Lepasni dah takde

Love you so much!!!!!!!!!!!!!!

Semoga dia terus success kat office baru, dengan environment yang baru
Itu yang kita selalu doakan
Alhamdulillah😀

xoxo
wpid-img_20131117_142641.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s