Posted in Uncategorized

Swing

Sometimes orang perempuan memang sangat complicated. Tiba-tiba mood swing. Serabut. Semua benda serba tak kena. Setan semua ni. Huhu. Seriously memang rasa tak best jer. Maybe sebab fikir macam-macam. Bencilah. Apa benda nak buat pun tak boleh nak determine. Nak makan pun takde selera. Kusut betul. Menyampah semua ada. Hellooooo. Perlu ke rasa cam ni. Rimas sangat. Flip channel, semua rasa tak best. Bingit. Capai phone. Scroll. Scroll. Takde apa yang menarik. Scroll. Scroll. Ada orang whatsapp kat group. Masing-masing nak tunjuk bagus. Bosan. Malas ambil port. Silent….

Esok kene pergi Solaris. Bila fikir pasal esok, down juga. Kelam kabut. Entah. Harap-harap esok boleh fikir dengan sharp. Seriously kene cepat. Fineeee. Short notice untuk siapkan semua. Arghhh. Takper. Takper. Possible punyalah!

Nak mengadu kat Marz. Selalu hari Selasa dia akan whatsapp. But not today and coming 6 weeks. Dia kat US, so timing difference la kan. Booooooooooo sangat. Hopefully everything is ok kat sana. Miss her dah. Walhal last friday baru je makan kat mahbub dengan dia. Lol. She is one of the honest-good-sincere-kind-smart friend.

Ni sebab dia ar ni bolayan aku. Hahahahaha.. Okay okay. Am gonna do something else. Divert emosi yang entah apa-apa ini.

image

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s