Posted in Uncategorized

Chakri Palace

First time lunch kat Chakri Palace Pavillion.

Since makan berdua, takla order banyak. Karang tak termakan.
Sedap!! Semua sedap.. Sebab dah kenyang sangat, tak order pun dessert walhal tu yg menarik minat kitorang.

Our menu: Nasi putih, clear chicken tomyam, kerabu mangga, stir beef black pepper, lychee freezy dan latte.

Dah banyak kali cakap kat my meng nak bawak dia pergi makan kat Busaba, Bangsar. Tak jugak kesampaian. And this restaurant lebih kurang la. Cuma ambience kat Busaba lagi cozy.

image

image

image

image

image

Tengok movie dan jalan-jalan. Memang still macam waktu berchenta. Tawaf la pavvy tu dari pagi sampai ke petang. I sampai dah tak larat nak jalan lagi. Haha. Lazy me. Entah. Rasa malas semacam. Prefer to stay at home actually. Huahua.

Esok dah kerja. My baju and his dah siap iron dah. I cant imagine how tomorrow will be setelah MC almost 2 minggu.

Moga dipermudahkan. Amin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s