Posted in Uncategorized

Cepat baik please

Memang aku hantu durian. So sempena bulan Ramadhan yang akan datang, dah request kat my meng nak makan durian. Kang kalau makan durian masa bulan puasa, panas oihhh.. The best place so far ialah SS2 PJ. Sebab kat situ yang senang nak duduk makan walaupun parking agak limited. Dan sekarang, dah jauh dengan rumah. KL to PJ semata-mata nak makan durian, akan ku gagahi. haha

I knowwwwwwwwww durian is not good for health. Kolesterol tinggi. Shesshhh… Kalau makan banyak la. Hmmmm. Dah set dalam kepala, makan sikit ajer.. sikit tu maksudnya takde la beberapa biji seorang seperti selalu. Haha. Maybe 3 biji untuk 2 orang? :S

Suppose pergi hari ni. Tapi, kita ni hanya plan sahaja. My meng not well. Demam panas. And now, dah masuk second night. Semoga dia cepat sembuh. Tadi dah check temperature dia.. 38.6.. Pastu turun 37.1. Hmmm. Nak buat macam mana. Cuaca panas sekarang. Kene banyak minum air dan limit kan aktiviti kat luar. I think sebab dia balik rumah jalan kaki. Konon macho taknak pakai payung ke apa. Tak tau la.

Kita postpone plan durian minggu depan. Ada masa lagi….

Doakan dia cepat sembuh…Amin…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s