Posted in Uncategorized

Study & Exam

When my ex lecturer post something on his/ her FB’s wall berkenaan dengan class atau tips atau exam, i feel i wanna take exam lagi. Haha. Giler kan. Psycho betul. Ni lah akibatnya bila study lama sangat. Normally Jun dan Disember adalah masa yang sangat kritikal. Semua aktiviti semua kene freeze dulu. Bila habis exam, baru boleh enjoy. Baru puas hati. 

Bulan Mei dah standby dah, Fokus nak exam. Sekarang ni, bila datang bulan Mei dan November, aku rasa macam missing something. Ah! Selalunya time ni tengah struggle dengan buku. Tapi sekarang takde apa nak fikir pasal exam. Takde nak menggelabah. Takde IRC class 7 jam kena pergi. Rindu la jugak. Huhu. Sebab dah consider macam routine. Buat benda sama bila setiap kali exam. Dah lama perasaan pressure nak lulus exam tu tak muncul. Phewwwwww..

Aku ada jugak la terfikir nak sambung Master. Atau pun course yang aku memang minat. Tapi, pendam dulu perasaan tu. Biar masa menentukan. Jika satu hari ada rezeki, yes i would love to🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s