Posted in Uncategorized

Inai done by Oja

image

Aiks. This photo and entry ada dalam draft. Haha.

Kejadian ini adalah pada 31 Mei 2013. I do have difficulty bila pakai inai. Since small, org nak inai.. Kita pun nak jugak. So, orang lain punya merah lawa jer. Yang kita punya, turned up warna oren. Boo sangat kan. Haha.

Dah banyak kali highlight to oja pasal ni. I said to her I’d rather tak pakai inai daripada pakai tapi buruk sangat. She did a homework. Lepastu dia beli beberapa jenis inai yang berlainan dan test pada diri sendiri dulu. How lucky i am having her sepanjang my special day.

Yeay. Am so happy sebab both hands lawa. This photo was taken before akad nikah dengan imran🙂 u’ll get a new uncle. Hiks

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s