Posted in Uncategorized

Eggs

Normally makan half boiled eggs kat kopitiam je kan. Else, mak yang buat. I know am such a silly-gelabah-paranoid-freak-out-person-in-the-kitchen.

However, i need to overcome the fear. Haha. After 3 months plus being a wife tu Mr Farihan, i learned many many many things. Am impressed with myself jugak *wink*

Kejadian pagi tadi

I: do u want half boiled eggs? I buatkanla yer. (normally, dia yg buat sendiri sbb its such a simple thing kan..  panaskan air, letak telur dan air dlm bekas dan biar saja sampai air tu turun sampai habis)
F: okay

Bila dah siap.. Breakfast time. Yeheayyyy..

So dia pecahkan telur.
Telur tak cair pun mcm telur separuh masak.

Ni dah jadi telur rebus. Bahahahahhahahaha.
And both of us gelak mcm aper jer
Jokes in the morning.. Rofl

F: Laaa.. Banyaknya u letak air. 2 biji telur adalah 2 line saja
I: Haaaa.. Mana la i tau. Hahahahaha. Okay2. Next time i letak sampai paras 2 line jer

See, i’ve told you guysssssss
Buat telur separuh masak pun tak lepas
T____T

image

Paradise adalah apabila hubs makan telur rebus yang i salah buat although he asked for half boiled egg. Pfffttt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s