Posted in Uncategorized

Haze

Last week 3 hari kat PD.. dan minggu ni 2 hari ada kursus..Masa kat PD, dah rasa udara lain macam. Masa tu mana ada dengar berita yang Indonesia ada kebakaran bagai. Discussion start at 8.30 sampai 10.30 malam. Penaaaatttt sangatttt.

Now dah ada kat rumah. Tapi keadaan yang berjerebu terukšŸ˜¦ Apelaaaa..bukak sliding door dah bau asap.. Masa drive balik dari Uniten, kelabu terus. SIgh!

Anyway., petang tadi lepas course singgah stall kat roundabout Uniten tu.. sebab ada orang teringin nak makan nasi kerabooo..Booo sangat sebab stall tu tutup. AIshhh.. orang dah semangat dah nak makan paru goreng bagai. End up tapau pesembur saja..

Sampai rumah, lepas tea time.. terus semangat nak buat dessert. Yay! Chef Iza in da house yo! Ni nak prepare untuk puasa la. A bit kokak sebab area sini takde bazar. Kedai Arab kat bawah ni ada lah.. Again, boooooo sangat!!! Sebab dessert diorang tu semua tak sedap.

Esok akan balik kerja lewat pulak.. Jam 6 sampai 8 ada meeting dengan CEO. Woahhh!!! Ok bye, nak iron baju lepastu boleh tido.. zasssss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s