Posted in Uncategorized

One Year!

Hari ni anniversary setahun kerja kat tempat sekarang!

Yeah.. Cepat eh masa berlalu.. 

Pejam celik Pejam celik

Dah setahunnnnnnnnn..wohoo

 

Pasal gym

Zumba class macam dah boring sikit.

Slowwwwwww je..Tak macam dulu

Sekarang dah beralih arah ke Body Combat

Serius rasa nak pengsan. Haha

Tapi best ah sebab semua semangat je kan

Tumbuk Tendang Lompat bagai

Lencun baju seluar dengan peluh

Puas hati ah

Tapi, kadang-kadang timing tak kene

So, tak boleh pergi

 

Anyway, makan kene jaga jugak

Ni kalau dah nasi lemak, roti canai bantai apehal kan :S

Kadang-kadang tak tahan jugak, memang makan..

 

Dah lama tak balik kampung

Entah berapa bulan dah

Mak je datang sini

Yer..bertuah punya anak kan.. Hehe

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s