Posted in Monologue

Bicara Hati Gemersik Kalbu Ombak Rindu

Sekarang hujan lebat. Aku pulak kenyang. Kalau letak kepala kat bantal ni, selamat la. haha.

Hepp.. Baru jam 9 dong..

Esok cuti okeh🙂

Beberapa perkara nak kene setel esok jugak!

1. Breakfast with ex-colleague kat Bangi Kopitiam

2. Bank – bayar itu ini..

3. Celcom to Digi – Survey nak tukar provider sebab bil mahal sangat..

4. Nak pegi Delicious waktu lunch. Dah 4-5 kali aku pergi sebab nak makan chocolicious strawberry, sekali pun tak pernah dapat sebab dah habis. Sedap sangat ke haahhhh? Hahhhhh? Bunyi cam tak puas hati kan? Haha

 

Isnin dan Selasa, kursus kat training center. Dah macam orang Gomen, asyik kursusss ajer. Belajar pasal ISO 9001:2008. Nyata sekali, memang dry subject.. tapi nak taknak kene absorb. Before ni nganga-nganga je bila orang cakap MS/ PSI/ QMS/ ISO.. Lepas ni, at least ada better idea.

Sekarang banyak citer jiwang-jiwang ek. Aku layan gak bila ada masa. Merepek meleleh sekali pun, aku prefer citer camtu daripada Citer Seram kat tv3. Huhu.. Seram oiii..Meremang😦

 

Hujan dah stop.

Kopi panas dah siap.

Mahu start gather data..

 

Bye

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s