Posted in Life Story

Fresh Flowers

Hari ni ada wedding kat Shah Alam. Nak berkumpul jam 12.30. Aku pun budget jam berapa nak gerak. Semangat taknak lambat, aku pun siap-siap gosok baju dan tudung. Lepastu, makan roti sambil tengok rancangan kegemaran kat Channel 707 TLC : Fabulous Cake. Hmmm.. aku terlambat mandi. Takpe takpe. Baju semua dah ready. Make up pun sikit2 ajer.

Sekali bila pakai baju, kenapa besaaaaaarrrr? Lerrr… Baju kakak ada dengan aku. Baju ni pattern, cutting, kain semua sama. LOL. Bila pakai, tangan panjang. Aku gelak sorang-sorang bila tengok kat cermin. Macam clown dohhh.. Pastu, kalut ah cari baju lain and iron. I’m already late!

Pergi Shah Alam.. pecut selagi mahu.. Gugugu.. Aku lambat 10 minit. Nasib baik aku bukan paling lambat. Miahahaha..

Wedding tadi? Sangat cantik. Semua pun cantik. Dewan tu bau fresh flowers. Nice! Makan sedap. Dan paling comel ada candy station! Di samping itu, kuih tako dia terbaik yo!. Theme ialah purple and air pun purple. Aaawww. Pastu kawan-kawan mengecoh. Lagi semangat nak makan. Hahaha. Pehal aku semangat sangat komen pasal wedding orang ni? Sebab..sebab… cantik sangat!🙂

Nak sembang kencang pasal kerja?. So far, takde la busy giler. Semua biasa-biasa saja. Aku sempat balik on time yo!. Lepastu, pergi jog kat tasik depan rumah. Best dapat berpeluh oii. Aku ingat nak enroll gym balik. Tapiiiiiiii… Sunway macam jauh giler (sebab jam😦 ). From Bangsar to Sunway? Kene ikut Federal? Mimpi lahhhh.. Sekarang dah terror. Balik rumah lalu jalan dalam. Bos ajar mcm mana nak balik ikut jalan short cut!

Kalau nak pegi yang MidValley, Errghhh.. Lalu federal gak dan parking agak sukar. Nak pergi yang Bangsar? Oh. Itu macam tak mampu lagi. Mahal :S Kalau diberi pilihan, aku nak pergi gak Celebrity Fitness Sunway. Paling best sebab ada Zumba. Heeyyahhh

Kecoh kan nak pergi gym bayar? Walhal kat opis dah ada gym free.. Bazir je tau. Aipppp..

Ok tu je nak bebel.

Bye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s