Posted in Uncategorized

Update

Hey..dah lama tak update..Hari tu dah update, taip panjang lebar, sekali shut down terus sebab bateri dah kong. Ingatkan sempat tapi.. aiyaakk..  Silap bajet la

Hujan eh petang-petang sekarang. Sejuk je rasa. Aku balik kerja awal hari ni. Best wohhh.. Sebab hari ni ada training. Cepat habis, aku pun cabut je. Apa tunggu lagik kan..

3 bulan dari sekarang, Disember sampai Februari, few places yang aku plan nak pergi. Urusan kerja, sekali dengan jalan-jalan. Weehoooo

Singapore-Sabah-Johor-Indonesia

Malam ni ada bola. Memang kene layan la kan. Kenapa nombor 14 yang injured pulak ni?

Aku nak tengok dia main doink!

p/s: I missed someone birthday..(U know who you are kan).. Yang lahir bulan Oktober tu,.. Happy belated birthday🙂 Sorry tak sms pun..

Bye semua

Jaga diri baik-baik!!!

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s