Posted in Life Story

They say I’m better off now

And my mates are all there trying to calm me down
‘Cause I’m shouting your name all over town
I’m swearing if i go there now
I can change your mind turn it all around

 

Best kan lagu tu🙂

 

Weekend lepas wedding Adan. Best. Meriah. Ada pulak diorang ingat aku yg sponsor dewan. Sabar je la kan. Kalau aku yg apply nak sewa hall tu, takde diorang nak entertain kot :S

Borak-borak. Makan-makan. Layan tetamu. Time ni la nak beramah mesra pun kan.. Bila lagi nak kumpul macam ni.

Antara yang menarik, after wedding, pergi area Bandar Tun Hussein Onn. Thanks to GPS. Kalau takde, pasti sesat barat. Dah hujan lebat kan. Tapi, sebab mak dah excited sangat nak jumpa geng lama dia.. aku redahkan gak. Kakak kat sebelah bagi direction.. Aku supir yang muka confident jer drive walaupun dalam hati cuak.  Hujan tak nampak jalan😦

This weekend wedding belah Perak pulak. Aku ingat nak balik Jumaat lepas kerja. Tapi dah ada event dah Jumaat tu. Amboi.. Takkan nak datang sebagai tetamu. Sian pulak mak kan.. So, Jumaat cuti. Aku balik Jumaat pagi.  Oh yer..Jumaat kene hantar kereta pergi servis. Dah kene buat major servis oh. Dah 100, 000 km. Kuat benor jalan. Timing belt nak kene tukar dah. Ada few things lagi.

Malam ni aku terlebih hyper. Sebab makan benda manis banyak sangat ker? Takkan la kot. Setakat Kiwi dan anggur..

 

Ok tu je nak bebel.

Selamat semua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s