Posted in Uncategorized

Pening

Aku tak berapa sihat. Semalam aku MC. Jam 11 baru bangun dan mandi pergi jumpa doktor. Masa tu, aku dah rasa okay. Nak masuk half day macam tak larat nak drive. Oh. teruk betul. Keje pun takde yang urgent.

Sampai je kat klinik, doctor check darah. Hmm..blood pressure aku low. Tak pernah2 pulak. Lepastu, consult dengan doctor. He’s a Singh. Dah umur bapak-bapak. Mula-mula cakap la aku tak sihat kan. Dia tanya umur aku berapa and dah kawen ke belum. Lepas tu, aku dah start kene lecture. Dah suruh kawen, kene ada anak jugak. Aku layankan ajer.

Sambung pulak pasal kerja aku.. Yada yada.. Company aku LOVING COMPANY… Pandai2 jer ah dia.. Loving sebab klinik dia ialah panel.. Amboi-amboi..boleh dapat banyak untung kan.. Kire regular patient dah ada.. Sales pun boleh maintain.. Kalau dia mark up extra, profit margin lagi tinggi. Eh eh, memang tak disangkal lagi..company aku memang loving sebab kasik medical benefit kat staff and anak beranak. Even kat office pun ada dispensari. Jangan macam-macam.

Doctor, I want MC for today..Can I?

I give u sweet la..

Aku cebik ah kan..

Doctor…I take the sweet..and still..I want my MC too🙂

Dia senyum and angguk.. Aku capai gula-gula dan say thanks dan berlalu pergi.

 

 

 

Sampai umah, makan ubat terus sambung tido..

Ok bye

Nak sambung meeting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s