Posted in Movie Buff

Shopping? Nayyy.. Movie? Yess

Kakak promote tengok cerita Tolong! Awek Aku Pontianak.

Nak tengok kat panggung… dah terlepas ar

Nina bagi softcopy sebab dia dah download kan

Ape lagik kan.. Layan seround

Comel pontianak dia..Maya (Sazzy Falak).

And hero yang cool dan relax (Zahiril Adzim)

Light movie..And sweet ah!!🙂

 

Sekarang tengah layan Drama korea yang berepisod-episod.

You’re beautiful

Sapa yang tengok cerita ni suka kat Tae Kyoung

Tapi..aku suka Shin Woo dan Jeremy..

Jeremy lawak habis…

Dan Shin Woo.. Giler kesian kat dia.. Tapi super duper cool😀

 

Weekend ni mesti ramai orang keluar shopping untuk raya

Confirm Jalan TAR, SOGO orang penuh macam sardin

Aku duduk rumah diam2 jer

Tahun ni aku takde nak shopping sangat

Mood shopping tak datang pun..

Atau.. tak datang lagi :S

 

 

 

“Saatnya terhenti
Seketika kau terima lafaznya
Saatnya ku nanti
Dikau bahagia” 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s