Posted in Uncategorized

satu dihari dibulan ramadhan

Assalamualaikum wbt

Yer.hari ini pergi ofis kat Klang
Masa pergi memang mencabar betul

Dari Bangsar pergi Klang, ambil masa sejam setengah
Ohhhh..Lama sungguh
Sepatutnya 40 minit dah boleh sampai kan
Tapi sesat barat segala
Pusing sana sini
Memang menguji kesabaran betul

Dah la orang drive kat Klang bawak lori macam aper jer
Takut saya!
Itu memang dah sedia maklum kan :S

Rasa macam nak balik Bangsar balik jer
Tapi, staff kat Klang dah tunggu kan..
Heshhh… Memang kene cari sampai dapat

GPS memang tak boleh percaya seratus peratus
Kadang-kadang tip top
Tapi, hari ni dia buat perangai
Over pulak tu
Ada ke patut nak pegi ofis tapi dia direct pergi rumah atas bukit?
Bengang jugak ah

Mengenangkan bulan puasa, kene banyak sabar kan..
Yer..cuaca panas..
Hati pun panas sikit-sikit
Tapi, alhamdulillah..sampai jugak akhirnya

Oh..lagi sejam nak berbuka,
Selamat Berbuka semua🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s