Posted in Bunch of friends, Happy Family, Movie Buff, Places everywhere

I just missed your heart

Jumaat dah gelap baru balik. Meeting habis lambat. Lepastu aku setelkan kerja sikit. On the way balik, Ee call ajak jumpa. Seminggu ni sekali pun tak call. Aku assume dia busy. Aku pun senyap jer la. Dia tak call aku sebab dia pun assume aku busy. Ceh.. Takpe yang dah berlalu biar je berlalu.

Walaupun Jumaat kereta berduyun-duyun atas jalan raya tapi dia sanggup redah amik aku kat rumah. Dinner makan ayam goreng sama mashed dengan air apple freezy breezy. Nama air dia aku tipu tapi sedap la. Tak ingat sebab kelaparan. And the fried chicken came with small piece of bread. Sedap, Manis dan Lembut.

Pagi Sabtu dah keluar cari geng. Dah setahun tak jumpa. Pekena Roti Canai dengan Teh Ais kat Kayu KD.

Watched Hanna on Saturday. Better dari Transformer okeh. Itu opinion aku la. Masing-masing ada cita rasa sendiri. Girl kick ass katanyer~

Before movie, lunch kat fish manhattan.. Platter for 2. Yang gril punya yer. Nice!

After movie, window shopping. Sekarang tengah MEGA Sale yo! Rambang mata tak? Dang! Jalan pulak dengan kaki shopping si Izzy.. Lagi ah kan.. Ada benda yang menarik perhatian. Aku tengok. pegang. tengok. pegang. Malas nak try pun sebab bila dah try chances nak beli tu tinggi. Hari tu baru je shopping. Baju baru pun ada yang tak pakai lagi.. Heppp…

Malam pulak ada game. Hitam Kuning. Hitam Kuning. Goooo Harimau Malaya. Tercongok depan TV sambil makan biksut Oreo.

Ahad pagi seawal jam 7 dah siap-siap nak pergi Temerloh. Bile Adan sampai, still so earlyyyyyyyyy. Dia ajak pegi makan Nasi Lemak kat Tanglin walhal a day before dia dah pegi dengan tunang dia kan. Rasa boleh tahan tapi the place not cosy at all. Aku pelik kenapa ramai orang datang makan. Overrated ker? Atau orang exaggerate lebih? Atau aku bukan penggemar Nasi Lemak? Entah..

Sampai kat Temerloh around 10.30. Jalan-jalan round pekan Temerloh. Kiri kanan orang jual Ikan Patin. Pergi tengok Along kat hospital. She’s in a good condition. Sebab doktor check hari-hari kan. So, semua control. Bagus la macam tu. Tapi kesian.. Kene stay lagi sebulan. BORINGGGGGG…

Hospital Temerloh cantik besar.. Macam hospital Selayang. Tapi.. strict sangat. Weekend pulak kejap je waktu melawat. 2 jam ajer. 12noon to 2pm. Betul la jugak kan. Kalau orang keluar masuk, leceh ar doctors and nurses nak buat kerja.

Adan ajak lunch ikan patin. Tapi, aku mana tahu kedai mana yang sedap kan. Kiri kanan ada orang jual. Maybe dia terliur. Haha. End up kitorang makan McD kat Genting Sempah. Sure tak sakit perut punya😛 And he eat fries dalam shaker tu. Okayla kakak dia. Takde kejam sangat kot.

Lepas aku tulis ni, banyak nyer aku makan dalam masa 3 hari :S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s