Posted in Bunch of friends, Working is my hobby

Transformers

Weekend best.. sebab makan sedap-sedap. Gambar dah sumbat dalam facebook. Sekali taruk je lah kan. Nak repeat berapa kali pulak.

Friday night melepak dengan Eda kat Murni Aman Suria. Chicken Chop dengan Carrot Susu. Yummy! Asma tak boleh join sebab the next day wedding adik dia. Oh.. Hampir terlupa pulak. So, kitorang dua je la..

Sabtu pagi ada session mingle-mingle dengan mak budak dan anak-anak mereka.. Hawa, Nana, Elia, Huda🙂 The gathering should do more often. Tapi, serius rumah Nana rasa jauh giler. Sebab jam kot. Pegi balik jalan jam. Blurgghh. No wonder dia pun pernah sampai office kat Sunway 11.30 pagi :S Semoga kau dapat kerja baru secepat yang boleh.

Hari Ahad pulak pergi wedding Aida kat Tanarimba, JandaBaik. Jumpa kawan-kawan. Sesi makan, borak, snap picca. Nice~

Lepas tu..dah Isnin. Cepat jer rasa ..

Tu ar geng-geng baru aku sekarang. Transformers, Kabel dan benda-benda yang seangkatan dengannya.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s