Posted in Working is my hobby

Task

Lama menyepi sebab sibuk
Satu team dapat special task
By 31 Disember kene siap
Sekarang bos pun tengah pening macam mana nak start

Apa aku boleh buat.. study la mana patut
Banyak sangaaaaaaaat
Kalau aku baca dan terus faham takpe la jugak kan
Ni dah baca pun..tak faham-faham payah ni
Kene ada inisiatif la..Contact dengan orang sepatutnya
Lepas tu, manis mulut mintak dia tolong explain 8)

Banyak movie dah tengok
Mostly tetibe orang roger..zasss
Esok.. mau tengok Transformer 3D pulak
Dah ada orang tolong belikan tiket
Ha..ape lagi la kan

Update pasal family pulak
Yeah…Mak biasa la.. busy dengan preparation
Macam-macam benda nak kene buat
Weekend ni, terus gerak balik rumah setelah sekian lama tak balik
Buat-buat menyibuk la kot-kot ada benda nak kene buat
Tapi, seperti pengalaman-pengalaman yang lepas,
Mak yang setelkan semuanya.
Cayalah Mak!

Mau tidur sudah
Selamat Malam semua

One thought on “Task

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s