Posted in Life Story

Penat

Sengal lah jugak kan.. Handphone letak mana pun tak tahu kat mana
Lepas lunch, sampai jer office menggagau carik
Mana pulak la aku letak

Nasib baik K ada tolong aku
Dia call restoran yang aku pegi lunch tadi

Atap-Atap kat Amcorp Mall
Nasi dengan Ikan dalam aluminium foil lagi sedap dari yang Oasis punya🙂
Honey Lemon pun terbaik

Berbalik kepada handphone yang hilang, macam bukan aku jer boleh letak rata-rata
Dunno what happened to me😦
K contact Nina via FB
Sep baik Nina kutip simpan
Entah.. Tak ingat bila aku keluarkan handphone letak dalam kereta dia

Jap lagi nak mengemas
Dua-dua luggage ada tengah-tengah rumah..belum kemas lagi
Pastu mak nak datang sini, aku mintak tolong dia bawak lagi satu bag pack besaq
Miahahhaha
Nak pergi mana?
Jeng jeng jenggggggggg

Nana dah deliver baby boy
Insyaallah esok kalau free, boleh pegi Damansara Damai
Tengok baby..huweeeeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s