Posted in Monologue

What A Week!

Kocoh kacah for this past few days. Semalam pun balik lambat dari office. Nak kene setelkan few things cepat-cepat. On the way balik lapar giler. Sebab lalu Penchala, boleh lalu Mutiara Damansara.Ceh ceh.. Walhal boleh je lalu Taman Tun.. Nak juga depan IKEA OU kan. Dah terbayang meatballs, daim cake, princess segala. Nyum nyum. Walhal lunch diorang dah buat party dominos. Sebab aku busy tahap gaban, aku makan satu slice jer pizza yang nipis. Maunya tak perut dah warning. Rawrr..

Terus kereta meluncur laju ke parking IKEA. Yup, selamber je layan sorang-sorang. Kalau balik rumah, pastu keluar balik lalu LDP. Tak dapat Jack! Jalan mesti jam punya dah aku malas nak redah lagik. Baiklah aku dinner siap-siap kannnn??.

Memang lah boleh roger kawan-kawan yang duduk area situ. Tapi….. nak tunggu diorang make up mau amik masa sejam dua. Atau nak tunggu diorang abis kerja, pastu gerak dari office ke IKEA.. Euwww macam siput.. sempat aku makan 2, 3 slice daim.. Aippppp

Aku layan meatballs dan daim. Selesai, aku pulang dengan hati yang senang.

Sampai rumah, budak ofis lama call. Yeah.. Kami update each other. Borak itu ini.. Dah lama tak jumpa dia. Nanti aku masa kita jumpe okeh Angel!

I had a good and bad experience in one day. What a Day!
And.. I also had a good and bad experience in one week. What a Week!

Okay amende yang aku merapu ni. Sila abaikan!

Hartamas! Bye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s