Posted in Foodylicious, Life Story

Crispy-cheezy-pisang-salai

Housemate pegi Jakarta-Bandung selama seminggu

Yeah..Misi untuk bershopping-sampai-rasa-kaki-nak-tercabut

Satu list panjaaaaaaaaaang memang dah siap

Macam-macam benda nak beli

Almaklumlah, barang kat sana memang murah

Aku pun pesan gak

Orang kata kain baju kat sana murah giler

Roxy, GAP, AIX, Guess, semua brand seangkatan semua murah-murah

Okay, dah banyak sangat perkataan murah

Sebab memang murah

Boleh beli berbundle-bundle

Aku pun letak list-yang-ijat-nak kat dalam kertas tu

KAIN COTTON SEPASANG WARNA APA-APA TAK KISAH

PISANG SALAI ADA KEJU KAT ATAS BELI KAT KARTIKA SARI

Ha.. Ingat makan jer kan.. Miahaha

Sini takde wehhh pisang salai yang bile makan krup krap krup krap..

Sedap okay, nanti boleh layan sambil tengok Kejora Bintang bila balik dari opis

Sekarang, housemate dah balik dari Bandung-Jakarta.

Dia beli barang, macam orang nak berniaga. Miahaha

Pisang salai dengan kain cotton dah dapat!🙂

Sapa-sapa yang nak pegi bercuti, boleh book tiket kat Air Asia. Sekarang kan tengah promosi besar-besaran

Tapi, website lagging dia macam siput babi je gerak

Tunggu 10minit pun tak loading

Siapa yang dapat beli time ni, memang korang ada luck

One thought on “Crispy-cheezy-pisang-salai

  1. kt malaysia pun ada… nak order bole order dengan saya.. saya pemborong kerepek (pisang salai keju/kacang bandung (import dari indon).. kerepek2 tradisional sume ada) sila la tandang ke kedai kami di saujana sg buloh atau d alor setar berjhadapan hospital besar.. contact 0135015990

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s