Posted in Health conscious

Sama macam Usain Bolt, part minum Gatorade ajer

Senyap sepi kan blog ni.. Takde modal nak citer. Bukan apa, asyik2 cerita pasal makan jer. Apehal kan.

Yeah.. Sabtu lepas, cuba satu makanan baru lagi, iaitu Ice-Room kat Bangi. Nanti lah baru upload gambar. Ini kakak yang ajak sebab dia teringin. Dia baca kat newspaper rasanya. Sekali sekala dia balik sini, memang layankan ajer la.. Kesian kat dia.. Bintulu tak banyak benda best macam kat sini.. Ehem..Mengamuk orang-orang Bintulu kalau dengar kan.. Sowiee.. Tapi.. Tu memang kenyataan kan. Sama jugak macam Manjung, dulu. Mana ada macam-macam. Sekarang, dah membangun yo! Hari tu balik, sempat pegi Tesco yang baru bukak. Ada Roti Boy wehhh. Lepas ni tak payah kepoh pegi cari Roti Boy kat KLCC atau OU.

Semalam pulang dari dentist, cuaca baik punya. Layan jugak kalau pegi tasik. Maka, sampai rumah, tukar sports attire, jalan kaki pegi tasik. Joging seround. Badan rasa sedap sikit lepas lari🙂

Yeah. Nak makan sedap-sedap jer kan. Lepas tu, kat ofis.. duduk menempek depan komputer 8 jam. Oh! Kesian kat badan. Jangan umur 28 tapi organ dalam badan macam 50 tahun. Ughh. Apekah..

On the way balik dari jog, singgah beli Gatorade. Lepas minum, hilang dahaga, ala-ala Usain-Bolt-si-sprinter  yang minum lepas dia lari. kekekeke. Serena William pulak minum lepas dia main tennis.. La..tak percaya? Tengok sini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s