Posted in Monologue

Short trip. Where to?

Selalu update blog kebelakangan ni kan?

Amacam? Serupa itu tak ada kerja di pejabat ka?

Sebenarnya, aku tak pegi update blog kat ofis laaaaaaa

Semua aku buat bila pulang rumah, waktu malam, sebelum tidur

Lepas tu, aku tak publish immediately

Tapi, aku pilih tarikhnya

Camtulah citer dia

I think, I need a short vacation

Dah call few friends

Diorang memang dah plan lama dan ajak aku sekali

Tapi, aku jual mahal (Sebab masa diorang plan, aku ada agenda sendiri dan aku tak tahu free ke tak ah)

Ada yang dah plan nak pegi Kota Kinabalu

Ada yang dah plan nak pegi Langkawi

Ada yang dah plan nak pegi Singapura

Dan sekarang, aku tak tahu nak pergi yang mana satu

Dang!

Kalau pergi semua sekali, melampau pulak kannn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s