Posted in Foodylicious

Sugar Effect – Paddington House of Pancake, The Curve

Pasal makan lagi?

Yeah.. Yeah..

Nice food!

Too tempting and I can’t resist :S

Paddington House of Pancakes, The Curve

Dinner makan lempeng.. Wohooo

Sebab tak rasa nak makan banyak, aku pilih pancake yang comel lote. Ada vanilla ice cream. Mix dengan almond, buah peach, strawberi dan juga pisang. Yang fun masa makan, sebab celup-celup dengan coklat panas (siap ada kacang kecik-kecik dalam coklat)

Pancake yang aku order, besar duit syiling lima puluh sen. Mungkin ada 20. (Mungkin lebih. Entah. Tak kira pulak). Bile cucuk dengan garpu-dip into choco-kunyah-telan. Dah banyak kali buat step yang sama.. Masih ada lagi tak habis-habis.

RM12.50

Yang kat bawah ni, Nina yang order. RM9.90 for pancake yang ada strawberry ice cream, mix fruits : peach, berries, raisins. It comes together dengan maple syrup.

Manis.

Senyum sampai telinga lepas makan.

2 thoughts on “Sugar Effect – Paddington House of Pancake, The Curve

    1. A’ah..masih ingat lagi..
      Tu lah.. nama gempak abis, bile makanan sampai tak tau macam mana nak makan
      Tapi..makan habis kan.. lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s