Posted in Movie Buff, Take A Break

Reepicheep

Semalam pulang dari Bangi jam 4 petang.Masih belum lunch. Kat tepi roundabout Uniten tu ada banyak orang park kereta. Hoyeah. Toleh kiri nampak banyak gerai-gerai. Cara gak ah kalau dapat goreng pisang panas kan.

Hujan sikit jer. Tapi orang KL suka gelabah semacam. Belum habis office hour, tapi dah start jam. LDP tak payah cakap lah. Maka, lalu SKVE.. Cuba jalan baru. Hmm. agak  jauh. Nak elakkan jam punya pasal, Fine.. bayar extra untuk tol, mileage pun extra. Exit kat Bandar Saujana Putra.. Masuk pulak NKVE. Dang!!! Macam kura-kura. Nasib baiklah ada goreng pisang panas. Tenang je lah memandu bile perut tak berkeroncong. 110km sejam konon. 10km sejam adalah.

Pagi hujan. Petang hujan. Biler nak pegi joging entah. Asyik-asyik postpone. Kasut baru memang cantik lagi. Putih bersih. Kalau tak jog buat pilates ker, buat stretching kat rumah ke, takpe lah jugak heh. Ini.. Kalau tak joging, makan. Apekah. Niat di hati macam nak pegi gym balik la. At least, cuaca hujan panas ke, still boleh workout.

Movie terbaru yang dah tengok ialah. Narnia. Best gak. Eustace tu kelakar lah.. “I AM EUSTACE”.. lol.  Dan Reepicheep si tikus yang baik hati dan gagah. Kenapa tikus heh diorang pilih? Euwww..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s