Posted in Foodylicious, Movie Buff

NEITHER Good ol’ Happy Days NOR Precious

Hari tu beli dvd Precious sebab tak keluar kat cinema

Maybe sebab tengok Oprah dan dia yang semangat cakap.. filem tu boleh menang Award

Aku terpengaruh plak dengan cakap-cakap Oprah ni

Well, she’s a good in influencing people yo!

Semua orang kenal dia heh

Dari aku kecik lagi dah tengok dia kat tv

Ada show sendiri..

Hebat..Hebat..

Precious memang kontroversi

Bile mana.. Monique pelakon utama buat pengakuan terbuka yang memeranjatkan

Ingatkan citer tu best la kan

Mariah Carey pun ada wooo

Oprah suka..

Rating dari Rotten Tomatoes 91%

Memang ada pengajaran dari cerita tu

Tapiiiiii……Ughhhhhhhhhh

Tak best pun😦

Another story..

Ini pasal terpengaruh juga

Ada sorang member letak gambar makan-makan dengan family dia

Tempat cantik, cool habis..Sampai aku pun excited nak pegi

Tak percaya, tengok website dia..

Buat korang terpanggil untuk pergi weh

Siap ada liveband lagi

Menu.. Burgers, steaks, pizzas, cheesecake, lamb chops and pasta..

Nama menu memang bombastic..

Unfortunately, the food was..sooooooo bad

~Gary Lewis Calamari (yang tasteless), ~ Miracles ‘Ol Fish & Chips (yang tasteless), Van Halen Fruity Treat (yang tasteless)..

Kalau takde sauce tu..mesti tak boleh makan punyer😦

Patut la takde orang datanggg

Sejam setengah kat situ.. ada 6 customers jer..wth kan

Semua perfect except the food

All TASTELESS

Huhu..Macam mana la member aku boleh excited letak dalam FB kan?

And aku sengal tak google dulu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s