Posted in Life Story

.Disember.

Fasa pertama..13 hari pertama memang sibuk. Ke sana ke mari. Tunggang langgang sikit. Keadaan kesihatan tak berapa nak baik. Penat sikit. Stress..Sikit-sikit juga. Tapi berjaya di’handle’ dengan baik. Kadang-kadang, sampai tak boleh nak tidur malam..Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar..

Fasa kedua..7 hari berikutnya..Menikmati hari-hari dengan begitu gembira sekali. Mood holiday sudah mariii.. Orang kata, Disember memang mood shopping dan holiday kan? Tempiasnya begitu terasa sekali… Perjumpaan teman-teman berlangsung pada waktu ini. Hal makan-makan tempat sedap juga berlaku pada tempoh ini. Perkhabaran dari teman-jauh-yang-tak-tahu-bile-boleh-jumpe juga berlaku sekitar period ini. Aktiviti bergayut di telefon juga memang aktif..Miahaha..

Fasa ketiga..11 hari terakhir..Ini merupakan hari-hari penting..Cuak juga..Tapi, buat ajer yang terbaik nanti :) Dalam tempoh ini, mak, abah dan adik akan balik. Yeay!! Rasa lama nyer walhal sebulan je pun diorang pegi. Pffttt

Thank you to everyone who remembered my birthday!

Each greeting really meant a lot to me and absolutely made my day.

xoxo~

I love you ALL🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s