Posted in Video

saku.penyeluk.masa

Weekend ni masa untuk diri sendiri

Plan nya mahu bermalas-malasan kat rumah

Sabtu pegi birthday party anak kawan

Makanan sedap-sedap belaka

Laksa Johor, Satay, Bihun Singapore, Kuah kacang, Nasi impit, Rendang Daging

Banyak budak yang comel habis

Then pegi One Utama

Tengok Eat-Pray-Love

Hampir terlena dalam cinema

Maybe sebab kenyang-sejuk-jalan cerita slow sikit mula-mula

Oh… Ada honey lollipop jadi penyelamat

Terus tak jadi tidur (sebab lollipop asyik lekat-lekat kat gigi and bracket)

Sedaya upaya makan dengan sopan ^__^”

Ahad

Setelkan hal kain baju yang banyak

Ada lagi half dalam laundry basket.. Dang!

Kemas barang-barang

Daaaaaaaaaannnnnnnnn..

Jumpe banyak barang yang dah lama giler simpan

Sayangnya nak buang

Kalau masih simpan, dah takde tempat untuk barang baru

Okay okay

Buangggggg juga akhirnya😦

Lepas ni nak pegi lunch dengan Kay.

Then beli barang (List beratur panjang)

Petang nanti nak kene cuci kereta

Kesian dah comot

 

Esok akan balik kerja lewat..Confirm punya..COnfirmmmm..

Monday bluesssss akan jadi kenyataan..Euwwwww

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s