Posted in Knowledge, Working is my hobby

OpenSource

Best heh raya nak dekat. Banyak shopping? Aku tak beli apa-apa pun untuk raya. Baju raya dah tempah tapi tak amik lagi kat tailor. So, tu je setel. Jadikla.

Orang lain semangat pegi Jalan TAR (mesti macam semut kan?). Malas ah nak bersesak panas camtu. Hmm..

Ada plan nak ke MATTA Fair. Ada hati nak pegi holiday tapi.. sejak keje baru ni, timeline semua lari. Tak boleh nak agak free bile dan busy bile.

Hari-hari ada benda baru nak belajar. Kene cepat catch up kalau tak tertinggal yo! Debar kadang-kadang. Weekend ni aku buat research pasal Open Source. Malaysia baru nak implement benda ni. Makanya, company baru nak jadikan dia as a competitive advantage. Woahhh.. Cool habis. Esok ada presentation untuk benda ni.  The whole day. Wish me luck everybody🙂

One thought on “OpenSource

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s