Posted in Happy Family

Get well soon adik!

2 hari tido kat hospital memang memberi makna
Kiri kanan depan belakang semua orang sakit
Ni 1st time duduk lama-lama kat hospital
All this while kalau pegi hospital pun setakat visit sekejap-sekejap Sembang sikit pastu balik
Kali ni, tido atas kerusi malas dengan sejuk nya, dengan bisingnya

Thankful sebab ada family dan kesihatan yang baik..
Tak terbeli tu semua

p/s: Tegar betul yer doctor dan nurse..hari2 tengok orang sakit. Murni sungguh apa yang diorang lakukan setiap hari..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s