Posted in Working is my hobby

Baik-baik saja

Hari ni aku kat Bank Negara. 1st time datang sini. Selama ni lalu tepi je kan. Datang dah lambat.. Tapi jalan tak jam. Clear ajer. Warga kota semua dah keluar awal pagi kot sebab bulan puasa yer. Sampai jam 9, what do you expect kan. Visitors parking dah full😦

Mana nak park ni.. Dah la aku tak reti jalan area sini. Nak park area Sogo, mak aihh.. jauhnya menapak. Dah 5minit tunggu, takde sapa nak keluar.

Bank Negara bukak jam 9..takkan la 9.15 urusan dah selesai kan.. Macam x logik jer.. Aku pun keluar dari BNM, masuk jalan sultan ismail.. Jam sikit la.. Then, masuk bulatan mahameru. Pastu pegi jalan raja laut. Then amik bulatan. Masuk semula ke Bank Negara. (ni GPS yang potpet tadi ye..aku cam dengar je la)

Tunggu 2minit. Lepastu teringat mak. Oh..sentimental betul..Dia yang kejut aku pagi tadi😉

Time cari parking ingat mak weh.. ekekeke.. Mak pernah suruh aku baca ayat ni ‘Robbi Yassirwala Tuassir’..Baca bila ada kesulitan. Aku pun baca.. Alhamdulillah, 2minit lepastu, ada kereta nak keluar dan aku dapat parking.

Sampai sini, person in charge layan aku baik2. Tak reti ah nak sembang2. Mostly aku tanya pasal keje jer. boring tak? haha

Start minggu depan.. ulang alik pegi SME Bank pula. huahuahua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s