Posted in Working is my hobby

Pulut Kuning Rendang Ayam

Esok start puasa. Alhamdulillah..Ramadhan datang kembali..Tadi dah bawa pulang semua mug. Kot-kot datang ofis, sampai desk, capai mug buat milo.. Bukan..bukan.. Sebab..Hari ni dah 3rd last day kat ofis. Sedih okay. Mea cakap apesal aku nak kene sedih2 kan..aku yang nak pegi..Haaa.. Betullah apa dia cakap. Sob sob.

Nanti miss semua orang wehhhh..

Dah dah.. Lupakan kisah tu.. Mari kita focus pasal puasa esok. Stock sahur aku takde lagi. Malam ni kene pegi beli. Koko kruch kotak besar dengan susu. Siapppp..

Oh oh. Entry lepas aku cakap nak pegi makan nasi kenduri kan? A’ah.. Jadik! Pastu pegi makan mee udang gaaaak. Mee udang yang aku pegi ni tak sama dengan yang pegi dulu. Makan makan makan. Tu je tahu. Sampai KL rasa macam dah naik 2kg. Jenuh la nak bagi turun balik :S

p/s: Last week teringin makan pulut kuning sama rendang ayam. Hari ni dapat. Order untuk 10 orang makan dari ex-colleague. Sedap okayyyy.. Weh..aku takde la makan 10 kan.. Bagi pada kawan-kawan kesayangan. Lagi pun, dah nak dekat puasa. Nak dekat last day.. 
salam ramadhan,

zaza

p/s/s: siapa-siapa yang nak order pulut kuning, rendang ayam boleh email me at izatul1998@yahoo.com. untuk area kelana jaya dan bandar utama..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s